• ТОПТЕКС1-1
  • ТОПТЕКС2-2
  • ТОПТЕКС3
  • 9c63915b
  • 08caa7681
  • 19c951071

за насСекоја чест, се изигравте

Toptex е основана пред 22 години Фабриката има сертификат со BSCI, OEKO-TEX, SEDEX, GOTS, SQP

Ние сме специјализирани за набавка на долна облека со врвен квалитет и нашата цел е да бидеме омилениот партнер на нашите клиенти за долна облека.

Имаме голема експертиза за лиценцирање и работиме со светски брендови како што се Disney, Walmart и JC penny.

Нашиот тим ветува дека постојано ќе дава квалитет, вредност и иновации по цена што одговара на предизвиците на денешниот пазар.

  • педесет фотографија